Skikjøring Haugastøl

Skikjøring på HaugastølMed Haugastøls beliggenhet 1000 meter over havet har vi stabile snøsikre vintre som varer fra fra hotellet åpner i Desember (som regel også tidligere) og frem til slutten av Mai. Dette gjør at mulighetene for aktiviteter med ski eller snowboard på bena er gode. Skier SkiingHaugastøl er verdenskjent for Snowkiting, men stadig flere har oppdaget forholdene for langrenn, toppturer og nærheten til heisbasert kjøring på Geilo.

Haugastøl

Topptur

Går du med en drøm om å mestre toppturer på egenhånd, eller er du en kiter som vil ha noe å gjøre på en vindstille dag? Haugastøl og områdene rundt byr på fine forhold for alt fra korte og trygge toppturer til lange bratte renner på Hallingskarvet. Er man en dreven kiter finnes det mange topper å kite opp og kjøre ski ned igjen.

Sunset Skiing

Alpint og snowboard på Geilo Skikjøring Haugastøl

Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner, med et unikt tilbud til både alpinister, jibbere, og snowboard entusiaster. Her er parker og arenaer tilpasset alle nivå. Hele 39 nedfarter finnes det å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon og i de ulike skiarenaene finner du gode barneområder. Skibakkene på Geilo er fordelt på 2 sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene.